Home
0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Gespreid betalen in 3 termijnen met in3

In3


Soms gebeurt het; je wil iets kopen maar je budget werkt net even niet mee. Of je nu meerdere grote uitgaven tegelijk hebt, je moet wachten op een teruggave, of je per ongeluk teveel maand over hebt aan het einde van je budget; je zult zien dat je ermee te maken krijgt net op het moment dat je wasmachine het begeeft, je koelkast de pijp uit gaat of je internet definitief heeft besloten ermee op te houden. 
Dan kun je geld lenen, maar we weten; geld lenen kost geld. En niets doen is ook geen oplossing. Dus wat doe je dan? 

Wij helpen onze klanten graag met betere oplossingen, dus ook wanneer het om betaalwijzen gaat denken we graag met je mee. Bestel je bij Scootercenter J.W. Kers? Dan kun je kiezen voor gespreid betalen in 3 termijnen met in3.

Betalen in 3 termijnen met in3

Wanneer je voor in3 kiest, dan kies je voor betalen in 3 termijnen tegen een rente van 0%. Zo koop je binnen je budget je favoriete product.

Om met In3 te kunnen betalen is het minimale bestelbedrag € 100,- en het maximale bestelbedrag € 4.000,- incl btw. Wil je op je Vespa toch meer accessoires en kost deze meer dan €4000,- raden wij je aan om de scooter te bestellen met opties tot de €4000,- en de rest van de accessoires los te bestellen. (dat kan evt telefonisch)

Omdat wij proberen de scooters zo scherp mogelijk te verkopen, zijn wij helaas genoodzaakt om voor deze betalingsmethode een toeslag van 3% bovenop het totale orderbedrag te berekenen. Wij doen dit met 3% omdat onze administratie kosten afhankelijk zijn van het bestelbedrag, om dit zo eerlijk mogelijk te doen hanteren wij procenten.

Hoe werkt betalen in 3 termijnen met in3?

Betalen met in3 is eenvoudig. Tijdens het bestelproces vragen wij je hoe je het liefst wilt betalen. Kies de optie in3. Wij voeren een supersnelle gegevenscontrole uit, en wanneer alles goed is dan maak jij het eerste deel over tijdens het afronden van je bestelling. De tweede betaling doe je binnen 30 dagen, en de derde en laatste betaling doe je binnen 60 dagen. 

 

Gespreid betalen zonder zorgen

Met in3 geniet je van je aankoop zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening. Zo kun jij gewoon aanschaffen wat je nodig hebt, zonder extra zorgen. Meer weten? Kijk voor extra informatie op: https://www.payin3.nl/

 

Meer weten? 

Heb je andere vragen of kunnen wij je ergens mee helpen? Bel ons op 055-5430986 of mail ons via info@scootercenterkers.nl. We helpen je graag verder.