Vespa Sprint EURO-4

SKU
Vespa Sprint EURO-4
geen

De Vespa Sprint Euro 4 gaat als een gekleurde streep door de stad. Het legendarische retro model met rijke historie is uiterst levendig, snel en wendbaar door z’n lage gewicht. Met zijn sportieve prestaties is het een reïncarnatie van de succesvolle Vespino uit de jaren ‘60 en ‘70. De Vespa Sprint Euro 4 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, in snor- en bromuitvoering.


Accessoires:
Besteld u de accessoires op de computer? Gebruik dan voor meervoudige selectie uw CTRL knop.
Geef dan ook onderaan de opties bij het tekstveld aan welke kleur accessoires. Standaard zijn de accessoires chroom.

Maximaal aantal tekens: 15

LEGENDARISCH EN SPORTIEF
De Vespa Sprint Euro 4 combineert twee bijzondere elementen. Enerzijds kies je voor een legendarisch model op basis van een iconisch ontwerp, anderzijds zit de scooter op een sportieve wijze in elkaar. Zo roept alleen al de naam voor veel mensen goede herinneringen op aan de Vespini uit de jaren ‘60 en ‘70. De mensen die het model nog niet kennen, raken al snel overtuigd door het sportieve rijgedrag en de gemakkelijke besturing.

DE VESPA SPRINT EURO 4 IS EEN MOOIE LEGENDE EN EEN TRADITIE VAN VELE GENERATIES.
Als sportieve uitvoering van de Primavera is er een nieuw hoofdstuk binnen de totale legende ontstaan. Het is de moderne interpretatie van de iconische klassieker en daarmee uiterst betrouwbaar en mooi ontworpen. De scooter staat dagelijks klaar voor zowel woon-werkverkeer als plezierritten.

VESPA SPRINT EURO 4 IN VELE KLEUREN
De Vespa Sprint Euro 4 is beschikbaar in vele kleuren. Daarnaast voldoet de scooter aan de eisen van de nieuwe Euro 4-norm die sinds 1 januari 2018 gelden. De scooter is zuinig, heeft een lager verbruik dan het vorige model en stoot minder schadelijke stoffen uit. Een schone keuze dus, voor zowel in de stad als daarbuiten. Tevens heeft de mooie en stijlvolle Euro 4-scooter van Vespa een 125cc motor.

VESPA SPRINT EURO 4
De Vespa Sprint Euro 4 is een betrouwbare scooter met een stijlvol Italiaans design en stevige 12 inch banden voor een uitstekende wegligging. Het model is een luxe en chique keuze die toch stoer en sportief oogt. Tevens zit er standaard een USB-aansluiting in het dashboardkastje en is het body-frame van stevig staal, waardoor gebruiksgemak en stabiliteit op een uitstekende manier bij elkaar komen.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vespa Sprint EURO-4
test