Annuleren en retourneren

Wanneer u niet tevreden bent met uw scooter aankoop bij Scootercenter J.W. Kers bieden wij de mogelijkheid deze te retourneren. In verband met de tenaamstelling zijn hier wel bepaalde voorwaarden aan verbonden.

Retourneren van een gebruikte/tenaamgestelde scooter
Indien u een scooter wilt retourneren die al gebruikt of tenaamgesteld is, dan is het niet mogelijk om het volledige bedrag terug te crediteren. Scootercenter J.W. Kers kan de scooter namelijk niet meer als nieuw verkopen wanneer er al een tenaamstelling heeft plaatsgevonden. Wel bieden wij een terugkoopgarantie. Neem contact met ons op over het retourneren van uw scooter voor het maken van een afspraak. Na het controleren van de scooter doen wij u een passend inruilvoorstel. U beslist zelf of u de scooter voor dit bedrag wilt retourneren.

Retourneren van ongebruikte accessoires/onderdelen
Scooter accessoires en onderdelen (m.u.v. elektronica onderdelen) kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd, mits ze ongebruikt, onbeschadigd en los besteld zijn. Eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening.

Mocht u via onze webshop een artikel hebben besteld die geretourneerd moet worden, klik dan hier voor het retour formulier.

test