0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Meer afbeeldingen

VESPA PRIMAVERA TOURING || ROOD METALLIC || SALE

Normale prijs: € 3.849,00

Special Price € 3.199,00

Snel overzicht

€3.199,- RIJKAAR

* Verplichte velden

Normale prijs: € 3.849,00

Special Price € 3.199,00

Details

Vespa Primavera Touring EURO4

De Vespa Primavera Touring is een van de meest luxe retro scooters die je maar kunt kopen. Hij is praktisch, stijlvol, en super degelijk. Bij Vespa zijn de kappen niet van plastic maar van metaal! Verder is hij voorzien van diverse technische snufjes zoals een usb aansluiting, een brandstof injectie systeem, en kun je het zadel zelfs openen met de afstandsbediening!

 

Prachtig stijlvol ontwerp

Je mag stellen dat de Primavera Touring een van de mooiste scooters is die rond rijdt. Er is namelijk bijzonder veel zorg besteed aan het ontwerp door Italiaanse topontwerpers. Zelfs aan de kleinste onderdelen is veel zorg en aandacht besteed. Het design is niet het enige wat verfijnd is aan de Vespa, want qua techniek is het merk ook vooruitstrevend, waarbij zwakke punten ook daadwerkelijk aangepakt worden. Vespa gebruik al jaren geen stalen kilometertellerkabel meer, omdat dit bij ieder merk vroeg of laat stuk gaat. Ook zijn er geen losse kappen maar bestaat de beplating uit één geheel en is deze van metaal! Geen rammelende kappen meer dus die kunnen scheuren. Bij Vespa staat kwaliteit en rijgenot voorop. Het is wellicht niet de goedkoopste scooter, maar hij is zeker zijn geld waard!

 

Het verschil met de Touring

De Vespa Primavera Touring is de luxere versie van de Primavera en standaard voorzien van allerlei extra’s. Dit maakt de scooter nog mooier, luxer, en completer. De extra items die je standaard krijgt bij de Touring is een laag windscherm voorop, een chromen voordrager en een chromen achterdrager. De dragers zijn voorzien van een klapmechanisme zodat ze niet uitsteken wanneer je ze niet nodig hebt.

 Ook het zadel is iets anders dan de standaard versie. Deze beschikt namelijk over een ribbelpatroon in de breedte. Dit patroon versterkt het retro uiterlijk en maakt de scooter nog exclusiever. Kortom, een luxere scooter.

 Wanneer je toch van plan was om de scooter uit te breiden met een bagagedrager of windscherm, dan kun je beter meteen kiezen voor de Touring, want dan ben je een stuk goedkoper uit! Nog goedkoper rijden kan door hem te leasen. Zo betaal je het bedrag maandelijks af en heeft het een minder groot impact op je banksaldo.

 

Euro 4

Wellicht heb je al iets voorbij horen komen over de nieuwe euro 4 norm welke de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen moet terugbrengen. De Primavera Touring voldoet volledig aan deze strenge normering. De nieuwe milieueis heeft er tevens voor gezorgd dat de Vespa scooter nog zuiniger is geworden, en dat starten nog makkelijker gaat. Het gemiddelde verbruik was 1 op 40 en is door de toevoeging van injectie technologie naar 1 op 50 à 1 op 60 gebracht! In plaats van dat de cilinder de brandstof aanzoog, is er nu een brandstofpomp die de brandstof aanlevert. Daardoor start de Primavera in de winter, of wanneer hij lang heeft stilgestaan, moeiteloos.

 

Plezier voor twee

Iemand achterop meenemen is bij bij Primavera Touring 2018 geen enkel probleem. Het royale zadel biedt namelijk voldoende ruimte voor 2 personen waarbij je heerlijk kunt zitten. De passagier kan zich goed vasthouden aan de beugel achter zich, en er is meer dan voldoende ruimte voor de voeten.

 

Gadgets zijn inbegrepen

Vespa is vooruitstrevend en innovatief. Dat zie je bijvoorbeeld aan het brandstof injectie systeem, de USB aansluiting en de LED verlichting. Het injectie systeem zorgt er mede voor dat de scooter moeiteloos start bij temperaturen onder de 0 graden Celsius. Het voordeel van LED verlichting is dat het minder energie kost (dus minder brandstof) en dat het minder vaak stuk gaat. Daarnaast ben je ook een stuk beter zichtbaar.

 

Voldoende opbergruimte

Zowel de snorscooter- als bromscooter modellen hebben veel bagageruimte onder de buddyseat. Hier kun je bijvoorbeeld een helm, rugtas, of regenkleding in opbergen. Er is tevens een handschoenenkastje welke te openen is door de contactsleutel in te drukken. Optioneel is een topbox koffer beschikbaar waar je een 2de helm in kunt opbergen, en de scooter nog meer als pakezel in kunt zetten.

 

Facelift update

Vespa heeft halverwege 2018 de facelift geïntroduceerd. Bij de Touring heeft dat er voor gezorgd dat ook de koplamp met LED is uitgerust. De richtingaanwijzers en achterlichten waren reeds voorzien van LED. De velgen zijn 2 maten groter geworden en zijn van 10 inch naar 12 inch gegaan. Ook het zadel is bij de facelift iets steviger geworden. De stropdas aan de voorzijde heeft een vernieuwde look gekregen, en het voorspatbord is voorzien van opstaande chromen strip.

 

Extra voordeel, zolang de voorraad strekt (25km zonder facelift)

Zolang de voorraad strekt kun je nog de Primavera Touring kopen zonder facelift. Dit levert je een extra voordeel op want ze zijn een stukje goedkoper. Het gaat alleen om de 25km p/u modellen want de 45km p/u modellen zonder facelift zijn reeds al uitverkocht. Wacht niet te lang met beslissen want ook de voorraad 25km p/u zonder facelift slinkt snel.

 

Vespa Primavera Touring kopen

Wil je een superluxe en supermooie scooter, dan moet je de Vespa Primavera Touring scooter kopen Hij is een stuk completer dan de normale Primavera, en in verhouding goedkoper.

Gespreid betalen